Tvoje tvář má známý hlas: Ján Jackuliak se musel potopit do velké hloubky, aby zjistil, jaký bude jeho první úkol

Ján Jackuliak slibuje velkou hloubku a žádnou drsnost.
 
 
Na televizní obrazovky míří šestá řada televizní show Tvoje tvář má známý hlas. Jedním z účinkujících bude i slovenský divadelní a filmový herec Ján Jackuliak (Miss Hanoi, Ordinace v růžové zahradě, Specialisté), který v posledních letech ztvárňuje především záporné role. Herec nám v krátkém rozhovoru prozradil, že se konečně bude moci předvést i z jiné stránky.

Ján Jackuliak vystudoval brněnskou JAMU a v Městském divadlo Brno jsme ho mohli vidět v několika muzikálových rolích. Po návratu na Slovensko se začal věnovat natáčení a činohře, a poté i režii. Co se zpěvu týče, označil herec sám sebe jako recitátora.

Na všechny soutěžící čekal hned z kraje soutěže nelehký adrenalinový zážitek, a to předání makety s prvním úkolem v extrémních podmínkách. Jackuliak se pro svého interpreta musel potopit do několikametrové hloubky.

Celý rozhovor, kde se dozvíte podrobnosti o adrenalinovém úkolu i prvních dojmech Jackuliaka, naleznete na našem YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací