Jubilejní ročník StarDance otevřou králové a královny tanečního parketu, zazní i písně Karla Gotta

Tančit se bude i na pohádkové melodie a pro dobrou věc.
 
 
Již za chvíli se na televizní obrazovky vrátí oblíbená taneční show StarDance. Letošní ročník bude speciální, protože nabídne spoustu novinek, tematických večerů a překvapení. Na taneční parket se vrátí dosud korunovaní králové a královny tanečního parketu, zatančí deset nových VIP osobností i profesionálních tanečníků, tematické večery se zaměří na pohádkové melodie či oslavu třiceti let svobody a životní jubileum Karla Gotta.

Čtyři porotci budou opět posuzovat kvalitu tanečních kroků, otoček a držení těla deseti tanečních párů. Vedle Tatiany Drexler a Zdeňka Chlopčíka zasednou Richard Genzer s Janem Tománkem, kteří kartičky s čísly zvednou poprvé. Cílem Genzera je být ten hodný, sympatický a kudrnatý porotce.

Vzhledem k tomu, že se jedná o desátý jubilejní ročník, připravili si pro nás tvůrci grandiózní otevření. Během prvního večera si zatančí všichni profesionální tanečníci, kteří během let získali titul král nebo královna tanečního parketu. Tím ale překvapení nekončí. „Letos kromě nových osobností nabídne divákům i zcela novou desítku tanečních profesionálů. A nové budou i tematické večery. Věnovány budou nejznámějším pohádkovým melodiím, oslavě třiceti let svobody nebo písním Karla Gotta, který letos oslavil životní jubileum. Zajímavé jistě bude i to, že podobu jednoho kola ovlivní samotní porotci, kteří budou v roli mentorů působit na vystoupení párů,“ prozradil generální ředitel ČT Petr Dvořák. 

Nové budou tedy nejen VIP osobnosti, ale i jejich profesionální taneční partneři. O titul budou usilovat Veronika Khek Kubařová a Dominik Vodička, Miroslav Hanuš a Adriana Mašková, Matouš Ruml a Natálie Otáhalová, Tonya Graves a Michal Bureš, Xindl X a Markéta Dostálová, youtuber Karel „Kovy“ Kovář a Veronika Lišková, spisovatelka Radka Třeštíková a Tomáš Vořechovský, světoznámý rybář Jakub Vágner a Michaela Nováková, moderátorka České televize Nora Fridrichová a Jan Kohout a biatlonistka Gabriela Koukalová a Martin Prágr.

Chybět nebude ani charitativní večer, kdy se bude tancovat pro Centrum Paraple. V porotě pro tento večer již tradičně usedne speciální porotce Zdeněk Svěrák. Již po desáté se mikrofonů chopí Marek Eben a Tereza Kostková, kteří budou jednotlivými večery provázet.

Jak to na tiskové konferenci vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací