Andílek na nervy: Mišík se naučil řídit traktor a Kadeřávková natáčela v horečkách

Co se stane, když se blonďatá barbína přestěhuje na venkov?
 
 
Komedie Andílek na nervy z roku 2015, kterou natočil Juraj Šajmovič, těží ze střetu zhýčkané náctileté dívenky z města s realitou českého venkova. Není proto divu, že tvůrci sáhli po tvářích, které jsou blízké mladému publiku, a to po herečce a influencerce Anně Kadeřávkové a zpěvákovi Adamu Mišíkovi. Natáčení ovšem mladé herce ani trochu nešetřilo.

Viktorie v podání Anny Kadeřávkové se řízením osudu ocitne na venkově v péči svého tatínka (Pavel Řezníček). Pro mladinkou dívenku je tento přesun nejen náročný, ale především má pocit, jako by se ocitla v jiném vesmíru. Například zjistí, kde se bere mléko a že to, co vypadá jako malé nezralé mango, je ve skutečnosti vlašský ořech ve slupce. Pro Annu Kadeřávkovou ovšem natáčení nebylo pouze procházkou růžovým sadem, na svém instagramovém účtu prozradila, že během natáčení byla nemocná a některé scény natáčela v horečkách.

Velkým tématem pro herce a štáb byl i traktor. Idol dívčích srdcí Adam Mišík se před samotným natáčením musel tento hospodářský stroj naučit řídit. Ani herec Pavel Řezníček nebyl ušetřen střetu s tímto zemědělským pomocníkem. Když se připravoval na scénu závodu traktorů, nemohl dlouho nastartovat. Když se mu to ovšem konečně povedlo, jel tak rychle, že špatně vybral zatáčku a málem narazil do stromu.

Dalších rolí se chopili Petra Černocká, Miroslav Vladyka, Linda Rybová, Kateřina Kaira Hrachovcová, Lukáš Latinák, Pavel Nový, Miloš Knor, Martina Šťastná, Dominika Myslivcová a další. Poslední jmenované youtuberce, blogerce a herečce bylo v době natáčení kolem dvaceti let, proto musela být předabovaná. Opomenuti by neměli zůstat ani pes Punťa, fenka Hope Go Lucky, osel Toník a další.

(Foto: Road Movies) 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací