Premiéru filmu Rambo: Poslední krev si nenechali ujít Karlos Vémola, Pavel Rímský či Jan Tuna

Kulomet, samopal, střílení z luku i vrhání nožů, to vše čekalo na hosty slavnostní premiéry.

 

Poslední film ze série o Rambovi si zasloužil stylové uvedení. Slavnostní premiéra akčního thrilleru Rambo: Poslední krev se proto nesla v duchu drsné zábavy. Nejen muži, ale i ženy si mohli zkusit střílení z luku, vrhání nožů či si potěžkat kulomet a samopal. Na promítání byl navíc slyšet hlas Sylvestra Stalloneho hned dvakrát, a to nejen ten originální, ale i český.

John Rambo nikdy neměl na růžích ustláno, o čemž jsme se mohli přesvědčit na vlastní oči hned několikrát. A ani na hosty české premiéry nečekalo moderní multikino s plyšovým kobercem a polstrovanými sedačkami. Speciální promítání se totiž konalo na místě bývalých jatek. Nechyběla ani tematická zábava. Hned u vchodu parkovalo gigantické terénní auto. Po vstupu do budovy jste si mohli doslova osahat zbraně, které k Rambovi neodmyslitelně patří, a to například kulomet či samopal.

Pravá zábava na odvážlivce ovšem teprve čekala, a to střílení z luku a házení nožů pod vedením instruktorů. Tato atrakce zlákala nejen novináře Jana Tunu, fitness trenéra Josefa Kůrku, ale i křehkou blondýnku, herečku, zpěvačku a modelku Barboru Mottlovou, které to s noži opravdu šlo a na pozoru by se měl mít nejeden muž. Na akci jste se mohli potkat i s Pavlem Rímským, který je českým hlasem Sylvestera Stallona. Snímek o Rambovi si nemohl nechat ujít ani Karlos „Terminátor“ Vémola s těhotnou partnerkou, Petr Vojnar s přítelkyní, bavič Josef Carda či zpěvák Miro Šmajda.

Jak to na slavnostní premiéře vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací