Gránský, Pecha, Drahokoupil a Urban si v muzikálu Tarzan nasadí speciální paruku z lidských vlasů

Opičí kostýmy, masožravé květiny i akrobaté houpající se nad publikem.
 
 
Po několika měsících zkoušení se konečně muzikál Tarzan ukázal prvním divákům. Tedy alespoň částečně. V rámci tiskové konference bylo představeno nejen několik kostýmů, ale i část náročné výpravy a dvě hudební čísla.

V Divadle Hybernia bude mít již začátkem října premiéru tanečně akrobatický muzikál Tarzan, který se u nás uvádí v licenci Walta Disneyho. Multimediální show nabídne divákům celkem 250 nových kostýmů a výpravné dekorace. „Kostýmy byly velmi náročné na výrobu. Herci se v nich musí dobře cítit a zároveň dobře pohybovat,“ vysvětlil autor kostýmů Roman Šolc. Důkazem toho jsou například opičí kostýmy, na jejichž výrobu bylo použito 450 metrů lycry dovezené z Itálie nebo paruka Tarzana, která je vyrobena z lidských vlasů a do dredů je zabudována vysílačka a mikrofon. Krásná Jane oblékne dokonce pět různých kostýmů.

Vedle tanečníků, zpěváků a herců se na pódiu představí profesionálové se zkušenostmi ze Cirque du Soleil, Losers či Cirk La Putyka. Náročná akrobatická čísla ovšem čekají i na známé muzikálové herce a herečky. David Gránský, Peter Pecha, Vojtěch Drahokoupil a Robert Urban, kteří se alternují v roli Tarzana se budou muset v bederní roušce pohupovat na liánách. Michaela Gemrotová a Dita Hořínková jsou v kostýmu Kaly doslova k nepoznání. Obdobně na tom jsou Josef Vojtek, Marian Vojtko, Ernesto Čekan jako Kerchak či Ladislav Korbel a Martin Šemík jako Terk a mnozí další. Ivanu Korolovou a Petru Vojtkovou (Vraspírovou) jako krásnou Jane uvidíme v romantických šatech i v expedičním safari oblečku.

Show se bude odehrávat nejen na pódiu, ale i nad pódiem a hledištěm. Aby tato akrobatická čísla byla proveditelná, muselo být divadlo pro účely muzikálu upraveno. To ale není jediná přestavba, která se odehrála, protože diváci na premiéře muzikálu budou moci usednout do nových sedaček.

Jak to na představení muzikálu Tarzan vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací