Roztančené divadlo Mladá Boleslav: Hybnerová, Burešová, Vondráček a další se zavlní v rytmu cha-chy

Čtvrtý ročník taneční soutěže Roztančené divadlo Mladá Boleslav přinese velkou novinku.
 
 
Dvojice Martin Šimek & Tereza Řípová zahájila zkoušky na další ročník svého autorského projektu Roztančené divadlo Mladá Boleslav. Na tiskové konferenci byly představeny nejen nové taneční páry a jaké tance si vylosovaly, ale i velká novinka.

Opět po roce se bude tančit, a to v rámci projektu Roztančené divadlo Mladá Boleslav, který do středočeského města přivede šest párů složených z profesionálních tanečníků a divadelních herců. I když se finále uskuteční 30. 11. 2019 v prostorách Škoda Auto Muzeum Mladá Boleslav, nebude se jednat o taneční souboj pouze v rámci jednoho divadla. Tentokrát se do tanečního střetu pustí Divadlo Studio DVA, Divadlo Broadway, Činoherní klub, Městská divadla pražská, Divadlo Palace a Městské divadlo Mladá Boleslav.

Na tiskové konferenci, kterou provázela herečka Patricie Solaříková, byly odhaleny nejen taneční páry, ale i tance, které se budou muset naučit, a to Vanda Hybnerová a Martin Šimek (slowfox + samba), Petr Vondráček a Tereza Řípová (tango + rumba), Vojtěch Drahokoupil a Zuzana Šťastná (valčík + cha cha), Eva Burešová a Matyáš Adamec (waltz + jive), Václav Jílek a Petra Stehnová (quickstep + cha cha) a Lucie Končoková a Jakub Necpál (quickstep + Paso Doble).

Po setkání v divadelní kavárně se všichni aktéři Roztančeného divadla Mladá Boleslav přesunuli na parket, kde proběhl první trénink společné choreografie. I když na sále panovala uvolněná nálada, ve tvářích některých aktérů bylo vidět drobné zděšení. Tréninky ale teprve začínají a než bude výkony hodnotit porota, kde zasedne například Naďa Konvalinková, Veronika Arichteva, Biser Arichtev a další, je ještě spousta času. Závěrečným galavečerem diváky provedou Světlana Witowská a David Gránský.

Jak to na tiskové konferenci a prvním tréninku vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací