David Gránský a Ivana Korolová se na slavnostní premiéře muzikálu Tarzan pohoupali na liáně

Do Divadla Hybernia hosty zavedl zelený koberec.
 
 
Do České republiky dorazil první tanečně akrobatický muzikál Tarzan v licenci Walta Disneyho. Páteční slavnostní premiéra předvedla show s 250 novými kostýmy, opičími akrobaty a světovými hity Phila Collinse. Diváci se usadili v nových sedačkách.

I když se jednalo o slavnostní premiéru a dalo by se předpokládat, že se hosté projdou po červeném koberci, nebylo tomu tak. Organizátoři akce zvolili tematicky koberec zelený, který připomínal cestičku z trávy vedoucí do džungle. Příběh muzikálu Tarzan se totiž odehrává v africké džungli, kde po smrti rodičů vyrůstal osiřelý anglický chlapec. Život Tarzana se obrátí vzhůru nohama ve chvíli, kdy do jeho teritoria dorazí expedice profesora Portera a především jeho mladá dcera Jane.

Během slavnostního představení se v roli Tarzana představil David Gránský, na kterého čekal nejen úkol v podobě zpěvu, ale i houpání se na liánách či lezení po stromech a skalách. To vše v bederní roušce. Ušetřeni fyzicky náročných úkolů nezůstali ani Martin Šemík, Josef Vojtek a Dita Hořínková hrající gorily Terka, Kerchaka a opičí mámu Kalu. Tato trojice navíc oblékla náročný kostým vyrobený z několika metrů lycry. Na liáně se zhoupla i Ivana Korolová jako Jane. Aby byla opičí rodina co nejvěrohodnější, na jevišti vystupovali i profesionálové se zkušenostmi ze Cirque du Soleil, Losers či Cirk La Putyka.

Jak to na slavnostní premiéře vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací