První trailer českého filmu Můj příběh s Vlastinou Svátkovou, který vznikl na motivy bestselleru Zory Castillo Calaway

Chopí se Elizabeth druhé šance na opravdové štěstí?
 
 
Začátkem příštího roku vstupuje do kin české drama Můj příběh, který nás seznámí s Elizabeth, jež rezignuje na úspěšnou kariéru baletky kvůli osudové lásce. Ženu, která v jeden okamžik ztratí vše a musí se znovu odrazit ze dna, ztvárnila herečka Vlastina Svátková.

Snímek natočený na motivy bestselleru Zory Castillo Calaway režírovali Libor Adam a Hana Hendrychová podle scénáře Libora Adama a Pavly Krečmerové. Příběh o lásce a životních výzvách je založený na skutečných událostech. „Většina lidí to ve chvíli podobného životního zvratu vzdá. Pád a procitnutí může vypadat jako cesta do pekel. Žít je někdy nesmírně složité. Pro Elizabeth se však „nemožné“ stane startovní čárou,“ prozradila spisovatelka Zora Castillo.

Jak bude romantické drama vypadat, naznačuje první trailer. Dalších rolí se chopili Vilma Cibulková, Saša Rašilov, Pavel Kříž, Tereza Kostková, Nela Boudová, Zuzana Norisová, Alžběta Stanková, Jaromír Nosek, Milan Kňažko, Martin Stránský nebo Roman Vojtek.

Premiéra filmu v českých kinech je naplánovaná na 9. ledna 2020.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací