Padla první klapka filmu Prvok, Šampón, Tečka a Karel, kterou natáčí Patrik Hartl podle své vlastní knihy

Režisér odhalil herecké obsazení.

 

Poslední letošní říjnový víkend byl výjimečný hned v několika ohledech: proběhla změna času z letního na zimní, pondělní státní svátek nám přinesl prodloužený víkend a Patrik Hartl začal natáčet film podle vlastní knihy Prvok, Šampón, Tečka a Karel.

Filmová komedie Prvok, Šampón, Tečka a Karel nás seznámí se čtveřicí kamarádů, kteří se sešli dvacet let po maturitě. S první klapkou Patrik Hartl konečně prozradil, kteří z herců se chopí ústředních rolí, a jsou to Martin Pechlát (Prvok), David Švehlík (Šampón), Hynek Čermák (Tečka) a Martin Hofmann (Karel). „Jsem dokonale šťastnej. Mám herecké obsazení snů. Kluci jsou napěchovaní talentem. Známe se už roky, takže moc dobře vím, co dokážou. Na jejich výkony se strašně těším. Dokud jsme nezačali točit, pořád jsem měl obavy, aby se nám je podařilo dát dohromady. Každý z nich je zavalený prací a postavit natáčecí plán tak, aby se sešli, byl fakt oříšek. Ale stal se zázrak a podařilo se to! Hurá!“, svěřil se s nadšením režisér.

Natáčení odstartovalo náročným nočním filmováním, kdy partička kamarádů po společném rozhodnutí udělat něco se svými životy, začne plnit téměř nesplnitelné úkoly. „Film bude o kamarádství. A taky o tom, jak těžké je někdy nepodvádět. Nejenom třeba svou ženu nebo nejbližšího přítele, ale i sám sebe. Láká mě filmové vyprávění o odvaze udělat něco debilního, co nám připomene, že můžeme bezstarostně žít, i když máme všichni hypotéky a na krku festival problémů,“ přibližuje příběh filmu Hartl.

Tvůrčí štáb se bude pohybovat především v Praze. Premiéra snímku je naplánovaná na prosinec 2020.

(Foto: Bontonfilm)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací