Filmové události #44/19: Bude třetí Ant-Man i dvojka animovaného Spider-Mana

Marvelovští hmyzáci ovládli uplynulý týden.
 
 
Ten však přinesl i mnoho trailerů, jako třeba na Zaklínače. Poslední oficiální ukázku nabídlo i druhé Jumanji. V klipu se pak také představil remake hororu Nenávist. A se čtvrtým trailerem přišel i starwarovský seriál The Mandalorian. David Benioff a D. B. Weiss však od svého Star Wars projektu odstoupili. Krom toho tu pak máme četné informace ke stanici HBO Max. Disney+ zase chystá hranou verzi pixarovských animáků. A Lady Gaga si zahraje ve snímku o vraždě vnuka návrháře Gucciho.

#44/19

Dlouho tu nebyly novinky ze světa Marvelu, uplynulý týden to však napravil. Tvůrci potěšili všechny fanoušky, když oznámili, že se chystá třetí Ant-Man. Režie se opět, jako u předchozích dvou, ujme Peyton Reed, a titulní role se chopí Paul Rudd. Vedle něj by se tu pak měli opět objevit Evangeline Lilly či Michael Douglas a spol. Co dalšího však nový snímek o mravenčím muži přinese, zatím nebylo řečeno.

Za druhé tu pak máme animák, také ze světa marvelovských komiksů. Spider-Man: Paralelní světy totiž oficiálně plánuje sequel. První díl byl velmi úspěšný, vyhrál dokonce i Oscara, a tak není divu, že tvůrci připravují dvojku. Ještě si však na ní trochu počkáme, neboť světlo světa by měla spatřit 8. dubna 2022.

Samozřejmě by to však nebyl týden bez trailerů. Ten první přinesl očekávaný seriál Zaklínač, který se inspiruje stejnojmennou fantasy hrou. V titulní roli se zde pak objeví Henry Cavill. Všechny jeho díly pak budou naráz dostupné na Netflixu již od 20. prosince.

Svoji finální oficiální ukázku pak nabídlo i pokračování dobrodružné komedie Jumanji. Do světa slavné hry nás navrátí Dwayne Johnson, Karen Gillan, Jack Black a Kevin Hart, nově se tu objeví Danny DeVito či Danny Glover a mnozí další. Druhý díl s podtitulem Další úroveň se pak chystá do kin těsně před Vánoci.

Do třetice tu pak máme trailer k hororu Nenávist. Jedná se o remake stejnojmenného Japonského snímku. Ten vypráví příběh sociální pracovnice a zakletého domu, kde řádí pomstychtivý duch. Ten, kdo do domu vstoupí, jeho osud je zpečetěn brutální smrtí. Fanoušci strašidelného žánru se pak na film mohou těšit již v lednu příštího roku.

A poslední trailer je z předaleké Galaxie. Konkrétně jde o seriál The Mandalorian, který se odehrává ve světě Star Wars. Pořad má vyprávět příběh tajuplného osamělého vesmírného pistolníka, který pracuje mimo zákony Nové Republiky. Titulní role se pak zhostil Pedro Pascal. Seriál pak bude dostupný na streamovací stanici Disney+ již za necelé dva týdny.

Do světa Star Wars chtěla vstoupit i dvojice režisérů a scenáristů David Benioff a D. B. Weiss, nejvíce známí coby tvůrci slavného seriálu Hra o trůny. Ti plánovali svojí vlastní trilogii vně Star Wars universa, v uplynulých dnech však od něj byli nuceni odstoupit. Důvodem byla jejich časová zaměstnanost, vedle ostatních projektů by si zkrátka nenašli čas.

Jejich, dalo by se říci alma mater, stanice HBO, však přišla s četnými novinkami. Ty se všechny vážou k chystané nové předplatné VOD stanici HBO Max, která má konkurovat AppleTV+, fungující na podobném principu. HBO zde plánuje vypustit četné nové projekty, jako třeba seriál Green Lantern, House of the Dragon (prequel ke Hře o trůny) či pořad s Elmem ze Sezame, otevři se. Stanice by pak měla odstartovat v květnu 2020.

Konkurenční Disney+ zase oznámilo další ze svých nekonečných projektů. Jedná se o hraný pořad ze světa pixarovských animáků. Na obrazovkách by tak měly ožít postavy z filmů jako například Úžasňákovi, VALL-I, Auta, V hlavě, Příběh hraček a mnohé další.

(Foto z filmů: Úžasňákovi 2, Auta 3, V hlavě a Toy Story 4: Příběh hraček)

 

Na závěr tu pak máme chystané biografické krimi drama o vraždě Maurizia Gucciho, který je vnukem návrháře Guccio Gucciho, zakladatele stejnojmenné módní značky. Pod režií Ridleyho Scotta si zde zahraje i zpěvačka Lady Gaga, která má ztvárnit jeho odsouzenou bývalou manželku Patriziu Reggiani, která si odseděla šestnáct let, než byla v roce 2016 propuštěna na svobodu.

(Úvodní foto: Zaklínač, Ant-Man a Wasp)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací