Dokonalý polibek (The Perfect Kiss): V kanadské komedii si zahrála nejen Lucie Vondráčková, ale i její synové Adam a Matyáš Plekanec

Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková nazpívala k filmu i titulní píseň.
 
 
Ještě před tím, než se Lucie Vondráčková přestěhovala z Kanady zpět do České republiky, natočila kanadskou romantickou komedii The Perfect Kiss (český název Dokonalý polibek), kde ztvárnila hlavní roli. Jejím hereckým partnerem se stal kanadský herec Landy Canno. Režie se chopila Martina Adamcová, která v zahraniční vystupuje pod jménem Tina Adams.

Film, jenž vznikl v zámoří, nás seznámí se ztřeštěnou skoro třicátnicí Tanyou, která nemá štěstí na partnery, přijde o práci a okolnostmi je donucena se přestěhovat ke své nejlepší kamarádce Britne (Sophie Gendron). Hledání pravé lásky a polibku Tanye zkomplikují nejen její rodiče, bývalí východoevropští špioni (Luc-Martial Dagenais, Liliana Komorowska), ale i miliardář Brian (Landy Cannon).

„Tanya je aktivní a sympatická žena, někdy trochu naivní, ale se srdcem na pravém místě. Energičnost máme s Tanyou společnou, přála jsem jí šťastný konec, „ popsala svoji postavu a vztah k ní Vondráčková. Na natáčení zavzpomínal i Landy Cannon. „Lucka mě už na kamerových zkouškách zaujala svou přirozeností, schopností improvizace a úsměvem. Ihned jsem si s ní lidsky rozuměl a myslím, že je to poznat i v samotném filmu. Takové natáčení je nejlepší a věřím, že to diváci ocení,“ prozradil kanadský herec.

Ve filmu uvidíme i děti. Těchto rolí se chopili Adam a Matyáš Plekanec, synové Lucie Vondráčkové. Svůj vlastní výkon si zrežírovala režisérka snímku Martina Adamcová, která se v Dokonalém polibku ukáže jako Sharka. V dalších rolích se představí Jake Lewis, Louisa Martin, James McDougall, Samy Osman a další.

Romantickou komedii provází titulní píseň, a to Perfect Kiss, kterou nazpívala Lucie Vondráčkové. Oficiální klip k singlu obsahuje, mimo jiné, i záběry z filmu.

(Foto: Luna Studios) 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací