Komedie LOVEní: Jakub Prachař si pochvaloval spolupráci s potkany, Ester Geislerová vzpomínala na vášnivě se líbající pár

„On není autista, on je ajťák.“
 
 
Do Pardubic se na podzim roku 2018 sjel filmařský štáb, aby zde v čele s režisérem Karlem Janákem natočil komedii o lásce a randění LOVEní. Na herce tak čekala celá řada náročných i úsměvných úkolů, mezi kterými figurují i potkani, včely, spousta nápadníků, líbání či natáčení v sedm ráno na střeše domu. Ústředních rolí se chopili Ester Geislerová a Jakub Prachař. Jednu z postav ztvárnila i režisérova manželka Romana Goščíková.

Jakub Prachař se tentokrát převtělil do Richarda, jenž pracuje na mobilní hře, kamarádí se s potkanem a na střeše domu chová včely. Jak tento krátký seznam napovídá, na Prachaře tak čekal nejeden nelehký úkol. Před natáčením náročných scén na střeše se Karel Janák Jakuba Prachaře zeptal, zda netrpí závratěmi. „To zjistíme až na místě,“ odpověděl herec. Jakub také dodal, že vzhledem k tomu, že tyto záběry vznikaly v sedm hodin ráno, nezbyl na nějaké závratě čas. Prachař si také velmi pochvaloval spolupráci se zvířecími kolegy. Jeho domácího mazlíčka hrálo hned několik potkanů a všichni byli, dle jeho slov, výborní herci. Stačilo si prý těsně před klapkou projít text.

Ester Geislerová si v rámci příprav na roli Elišky, která se poté, co ji snoubenec opustí u oltáře, pustí do lovení chlapů na seznamce, stáhla seznamovací aplikaci. Herečku překvapilo, jak moc povrchní toto seznamování na základě fotografií je. Ester zavzpomínala i na natáčení, kde absolvovala několik schůzek naslepo. Během jednoho „rychlorande“ bylo potřeba, aby byl v pozadí vidět líbající se pár. Po výzvě se našli dva dobrovolníci, kteří se do své role tak vžili, že nevnímali okolí a rušili soustředící se herce.

Richardovu kamarádku, též podivínku, si zahrála režisérova manželka Romana Goščíková. Ta dokonce spolu s Ester Geislerovou absolvovala závod na dostihovém závodišti. V komedii jsou dále k vidění Jaroslav Plesl, Evelyn Kramerová, Martin Písařík, Ondřej Malý, Veronika Žilková, Jana Švandová, Přemysl Pálek, Roman Tomeš, Milan Enčev, Martin Palán a další.

(Foto: Bontonfilm) 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací