Song pro film 3Bobule nazpíval Richard Krajčo se Simou Martausovou

Po písních Atentát a cyRano přichází od kapely Kryštof Hvězdáři.
 
 
Na jaře roku 2020 se opět vydáme do vinic, abychom se zde setkali se starými známými z filmové série Bobule. Třetí pokračování s názvem 3Bobule se již představilo teaser trailerem, ve kterém zazněl nejen hlas Václava Postráneckého, ale i píseň Hometown od kapely Mirai. Nyní se o slovo hlásí kapela Kryštof, která nahrála pro předchozí dva díly písně Atentát a cyRano.

Richard Krajčo nazpíval se slovenskou herečkou Simou Martausovou duet Hvězdáři. „Tím, že jsme svázaní s tímhle projektem už od začátku a k oběma předchozím filmům jsme písně natočili, přišlo mi hezké, fungovat v celé trilogii. Takže když producent Tomáš Vican zavolal, jestli nechceme zkusit napsat něco i k tomuhle filmu, řekl jsem, že to určitě zkusíme,“ svěřil se Krajčo. V klipu se oba dva hlavní protagonisté vydají, mimo jiné, do autokina, kde hrají právě film Bobule.

Ve filmu opět uvidíme Kláru (Tereza Ramba), Honzu (Kryštof Hádek), Jirku (Lukáš Langmajer) a samozřejmě nádhernou krajinou kolem Pálavy. Dalších rolí se chopili Miroslav Táborský, Braňo Deák, Michal Isteník, Marián Roden, Radim Novák, Tomáš Měcháček, Karel Roden a další.

Premiéra v českých kinech je naplánovaná na 12. března 2020.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací