Kryštof Hádek a Jiří Mádl v prvním traileru k filmu Modelář režiséra Petra Zelenky

Jak bude vypadat, dle slov režiséra, Hádkova nejlepší hlavní role?
 
 
Režisér a scénárista Petr Zelenka se pyšní dvanácti nominacemi na ocenění Český lev a šesti získanými soškami ( např. za filmy Ztraceni v Mnichově, Karamazovi a Knoflíkáři). Nyní si pro nás připravil psychologickou romantickou komedii Modelář o dvou přátelích, dronech, současné Praze a motivu hledání spravedlnosti.

V ústředních rolích se představí Kryštof Hádek a Jiří Mádl. Režisér a scénárista v jedné osobě prozradil, že Modelář je jeho nejrealističtějším filmem a dodal, že se jedná o Hádkovu nejlepší hlavní roli. „Casting byl v tomto případě více než dvouletý proces, chemie mezi dvěma hlavními hereckými představiteli je tu zásadním hybným momentem příběhu. Cílem byla věrohodnost hlavní postavy, ta se totiž ocitá v málo pravděpodobné situaci, na kterou nikdo z nás nemá odvahu,“ svěřil se Petr Zelenka. Jak bude snímek vypadat, naznačuje první trailer.

Ve filmu se dále objeví Veronika Khek Kubařová, Zuzana Fialová, Helena Dvořáková, Richard Stanke, Miroslav Hanuš, Jiří Štrébl, Kristýna Frejová, Jiří Svoboda, Kamil Halbich a další. Premiéra v českých kinech je naplánovaná na 6. února 2020.

(Úvodní foto: Falcon) 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací