Filmové události #49/19: Black Widow, Bond, Mulan, Batman, Harley Quinn i Malá mořská víla Ariel

Týden plný ikonických postav.
 
 
Je tu nový trailer k hrané Mulan. S ukázkou se pochlubila i nová Bondovka. V neposlední řadě první teaser nabídla i Black Widow. Jsou tu i informace k další marvelovce, tedy Eternals. A Venom 2 bude možná erkový. Na druhé straně k hvězdnému obsazení Batmana bylo přidáno další jméno. Jsou tu i první plakáty s postavami ke snímku Birds of Prey. V neposlední řadě je pak známo i oficiální obsazení k hrané Malé mořské víle.

#49/19

Uplynulý týden přinesl mnoho očekávaných trailerů. Jedním z nich byla i nová ukázka k Mulan. Hraná adaptace oblíbeného disneyovského animáku nabízí nevšední a reálnější pohled na známý příběh. Z klipů působí snímek jako věrohodné válečné drama. Do kin se pak chystá již v březnu příštího roku.

Za druhé se pak s prvním trailerem pochlubila i nejnovější bondovka nazvaná Není čas zemřít. V pětadvacátém dobrodružství agenta 007 se ještě jednou vrátí Daniel Craig coby ústřední hrdina. Jeho záporáka pak ztvární Oscarem ověnčený Rami Malek. Bond, James Bond se vrátí na filmová plátna už 8. dubna.

Do třetice tu pak máme i první ukázku k chystané marvelovce Black Widow. Oblíbená ženská členka týmu Avengers se konečně dočkala svého sólového snímku, který podle trailerů působí jako špionážní akčňák, ve kterém se agenta Natasha Romanoff, čili Black Widow, vrací do svého rodného Ruska. Časově by pak měl být děj zasazen mezi příběhy snímků Captain America: Občanská válka a Avengers: Infinity War. Titulní hrdinku zde ztvární Scarlett Johansson, vedle ní se tu pak dále objeví například David Harbour, Florence Pugh či Rachel Weisz a údajně by si zde měl střihnout cameo i Robert Downey Jr. coby Iron Man. Na snímek se můžeme těšit již koncem dubna 2020.

Kromě Black Widow, nabídl minulý týden i aktuality k dalším chystaným marvelovkám, jmenovitě Eternals a Venomu 2. Zatím neodkrytý děj Eternals by se údajně měl zabývat „War of Evolution“ čili „Válkou evoluce“, což komiksový děj, ve kterém jsou Eternals v konfliktu s rozvinou lidskou rasou Deviants. Co se týče pokračování Venoma, tak se objevila šance, že druhý díl by, po vlně úspěchu Jokera, mohl mít hodnocení R a být více krvavý. Tvůrci Venoma také obsadili herce Stephena Grahama, do zatím nespecifikované role.

Konkurenční DC pak přidalo další jméno k nekončícímu hvězdnému obsazení Batmana. Do snímku byl nejnověji obsazen Peter Sarsgaard. Spekuluje se, že by mohl ztvárnit Harveyho Denta, čili záporáka jménem Two-Face.

DC také nabídlo nové plakáty k chystanému snímku Birds of Prey (Podivuhodná dobrodružství Harley Quinn). Kromě Margot Robbie coby titulní hrdinky, fotografie nabízí i Jurnee Smollett-Bell jako Black Cannary, Mary Elizabeth Winstead jako Huntress, Rosie Perez jako Renee Montoyu, Ellu Jay Basco jako Cassandru Cain, Ewana McGregora jako Black Mask a Chrise Messinu jako Victora Zsaze.

(Zdroj: impawards.com)

Oficiální obsazení je pak také konečně známo k nové filmové verzi Malé mořské víly. Ta je po již zmíněné Mulan, dalším chystaným hraným remakem jedné z populárních disneyovských pohádek. Objevit se tu tedy mají Halle Bailey jako titulní malá mořská víla Ariel, Melissa McCarthy coby Ursula, Jacob Tremblay jako rybička Flounder, Jonah Hauer-King coby princ Eric, Javier Bardem jako král Triton, Daveed Diggs coby krab Sebastian a Awkwafina jako racek Scuttle. Kdy bude snímek uveden do kin, zatím není známo.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací