Matěj Ruppert pokřtil knihu Takhle jsem si to teda nepředstavovala Haliny Pawlowské

Matěj s Halinou nakrojili i tematický dort.
 
 
K období před Vánoci patří již tradičně i křest nové knihy Haliny Pawlowské. Publikace s pořadovým číslem dvaatřicet a názvem Takhle jsem si to teda nepředstavovala nám přiblíží, jak se autorka s manželem rozhodli postavit si dům a žít společně s celou rodinou. „Knížka je pro všechny, kteří někdy stavěli, opravovali, milovali a zoufali si… To je její nejdůležitější poselství. Pobavíte se, zasmějete se a uklidníte se, že v tom nejste sami. Protože život není legrace, i když z větší části jo,“ přibližuje svoje nejnovější literární dítko Halina.

Autorka na křtu vysvětlila i to, proč pořádá představení své knihy vždy v adventním období. Je to prý jedinečná záminka k tomu, se v tomto čase sejít s přáteli a popovídat si s nimi. A měla pravdu, protože hostů dorazilo opravdu mnoho. Pozvání přijali například Iva Hüttnerová, Václav Kopta, Michaela Kuklová, Vladimír Kratina, Ivan Kraus, Michal Viewegh, Linda Finková, Leona Machálková, Jitka Němcová, Agáta Prachařová, Jan Měšťák, Marika Procházková, Pavel Zedníček a mnoho dalších.

Role kmotra se chopil zpěvák Matěj Ruppert. Ten knihu nejen důkladně polil šumivým mokem, ale dokonce se i chopil nože a spolu s Halinou nakrojil tematicky nazdobený dort. Autorka s kmotrem byli velice příjemně naladěni a bavili přítomné vtipnými pózami parodující legendární záběr z filmu Titanic, kde Kate a Leonardo stojí v objetí na přídi lodi.

Jak to na slavnostním křtu vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací