Zakleté pírko: Anastasia Chocholatá se jako Aninka musela nechat obarvit na blond a zhyzdit tvář spáleninou

„Aninka se zamiluje a pozná lásku.“
 
 
Zdeněk Troška natočil novou pohádku, a to Zakleté pírko. Děj příběhu se točí kolem krásné a prosté Aninky, která se zamiluje do zakletého prince (Petr Urban). Svého milého se vydá v doprovodu vodníka (Lukáš Pavlásek) zachránit. Zamilovanou dívku ztvárnila herečka Anastasia Chocholatá, kterou známe především z televizních seriálů, jako jsou například Modrý kód, Skvrna, Tátové na tahu, Ohnivý kuře a další.

S Anastasií jsme se potkali na zámku Veltrusy, kde vznikaly dramatické a náročné scény z pohádky Zakleté pírko. Obtížnost natáčení byla způsobena především nepřízní počasí, protože i když se natáčelo začátkem léta, pršelo a teplota dosahovala pouhých 15°C. V těchto podmínkách musela Anastasia Chocholatá absolvovat dlouhé natáčení v leže na studeném betonu. Herečku ale neopouštěla dobrá nálada. „To se nadá nic dělat. Je to napsané ve scénáři, tak se to musí natočit. Podmínky jsou sice horší, ale nenecháme si to tím zkazit,“ svěřila se s úsměvem Chocholatá.

Na herečku čekalo i několik vizuálních proměn. Tou první byla změna barvy vlasů. Z brunetky se díky zásahu vizážistů stala blondýnka. Anastasia se musela nechat nejen odbarvit, ale svoji hřívu i prodloužit několika příčesky. Ani maskéři se nenudili. Aninka se totiž střetla se zlou čarodějnicí, která magickým bleskem popálila odvážné dívce tvář. Celý rozhovor naleznete na našem YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací