Slavnostní premiéře filmu Můj příběh kralovala Vlastina Kounická Svátková

Do českých kin míří snímek inspirovaný skutečnou událostí.
 
 
Na motivy knihy Calaway, kterou napsala Zora Castillo, vznikl film Můj příběh natočený režisérským duem Libor Adam a Hana Hendrychová. Spisovatelka i scénáristé Pavla Krečmerová a Libor Adam vycházeli ze skutečného příběhu ženy, která si prošla nelehkou životní zkouškou.

Děj snímku se točí kolem mladé a talentované baletky Elizabeth (Vlastina Kounická Svátková), která se zamiluje do muže. Její osudová láska má ovšem dvojí tvář. V jednom jediném okamžiku naše hrdinka ztratí úplně vše a musí začít znovu. Vstát ze dna ji pomohou kamarádky (Tereza Kostková, Zuzana Norisová, Nela Boudová), teta Marie (Vilma Cibulková) a možná i nová láska.

Slavnostní premiéra romantického dramatu Můj příběh se konala v pražském kině Lucerna, kde film uvedla bohatá herecká a tvůrčí delegace. Svůj režijní debut divákům osobně představili Libor Adam s Hanou Hendrychovou, autor hudby Petr Malásek, jenž dorazil v doprovodu syna, scénáristka a producentka Pavla Krečmerová, herci Milan Kňažko, Tereza Kostková a mnoho dalších. Početné skupince kralovala usměvavá Vlastina Kounická Svátková, která šla při ztvárnění Elizabeth doslova s kůží na trh. Speciální maska, která se lepila lepidlem, domalovávala lihovými barvami a odstraňovala ředidlem dala citlivé pleti herečky pořádně zabrat. Svátková v krátkém rozhovoru prozradila, že s visual artistkou Adélou Andělou Bursovou naštěstí vše nakonec zvládly.

Jak to na premiéře vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací