Co na to Češi: Tomáš Matonoha o novinkách, dárcích a nejčastějších odpovědích

Čeká nás nejlepší sezóna?
 
 
Televizní soutěžní show Co na to Češi vstoupila do nové sezóny. Moderátor Tomáš Matonoha na tiskové konferenci prozradil, že na soutěžící i televizní diváky čeká několik novinek. Jednou z nich je i složení soutěžních týmů, které nyní nemusí být pouze rodinné.

„Zase jsme to otevřeli, protože nechodily rodiny, ale byli to spíše příbuzní,“ vysvětlil Matonoha a s úsměvem dodal, že tým může být složený i z lidí, kteří se potkají týden před natáčením na ulici. Nově se bude i přihlašovat. Nyní mají soutěžící za zády pouze jednu ruku a druhou položenou na stolečku vedle tlačítka.

Pravidelní diváci moc dobře vědí, že k nejoblíbenějším a nejčastějším odpovědím se řadily sex, pivo a alkohol? Je tomu tak i letos? „Teď jde trošičku do vedení tchýně,“ prozradil Tomáš Matonoha. Většinou se prý jednalo o negativní tipy. Našly se ale i pozitivní, a to například jako odpověď na otázku: „Kdo nejlépe vaří?“

Opomenuty nezůstaly ani dárečky. Tento rok jich sice tolik neuvidíme, ale moderátor zavzpomínal na jeden unikátní, a to velkou indiánskou čelenku. Celý rozhovor naleznete na našem YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací