Slavnostní zahajovací koncert MFF Karlovy Vary se rozrostl o další exkluzivní hosty

Filmové projekce doplní hudba.

Několik posledních let bývá tradicí, že se před hotelem Thermal koná slavnostní zahajovací koncert MFF Karlovy Vary. A tento rok nebude výjimkou. Organizátoři navíc oznámili, že vedle již ohlášeného vystoupení Russella Crowea a kapely Indoor Garden Party čeká na návštěvníky překvapení.

Pozvání do lázeňského městečka přijala i legendární britská skupina Morcheeba, kterou v roce 1995 založili bratři Paul a Ross Godfreyovi se zpěvačkou Skye Edwardsovou. Koncert kapely Morcheeba bude součástí slavnostního zahájení festivalu, a to od 19:00 hodin.

Na Indoor Garden Party s Russellem Crowem si budou muset diváci chvíli počkat, protože jejich vystoupení začne až po slavnostním ceremoniálu a projekci, kde slavný herec osobně převezme Křišťálový glóbus za mimořádný umělecký přínos světové kinematografii, a to ve 22:45. Dalším oznámeným hostem zahajovacího večera je Vojtěch Dyk s jeho autorským projektem D.Y.K., který zamíří ve 21:00 hodin k Vřídelní kolonádě.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací