3Bobule: Miroslav Táborský jako Kozderka, Marian Roden jako František či Radim Novák jako moravský policista

Nováčci se představují a staří známí se připomínají.
 
 
Česká komedie z vinařského prostředí Bobule se dočkala pokrčování. Třetí díl trilogie s názvem 3Bobule již za necelé dva týdny vstupuje do kin. Chybět nebude ústřední trojice Honza (Kryštof Hádek) a Klára (Tereza Ramba) s kumpánem Jirkou (Lukáš Langmajer). Ti budou řešit další, ale trochu dospělejší problémy.

Vrátí se i spousta dalších postav, jako je například Miroslav Táborský jako Kozderka, Marian Roden v kůži Františka či Radim Novák v roli svérázného moravského policisty, kteří se připomínají v krátkém videu. Prostor pro představení v něm dostali i nováčci, a to například Lumíra Přichystalová či Braňo Deák.

Dalších rolí se chopili Michal Isteník, Šimon Klacl, Anna Krejčířová, Prokop Zach, Karel Roden, Tomáš Měcháček, Roman Luknár, Petr Štěpán, Martin Hofmann, Jakub Uličník, Bob Klacl, Václav Postránecký a další. Premiéra v českých kinech je naplánovaná na 12. března 2020.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací