První plakát k akčnímu thrilleru Survive the Night s Brucem Willisem a Chadem Michaelem Murrayem

Willis musí zachránit svoji rodinu. Už zase.
 
 
I když Bruce Willis oslavil letos pětašedesáté narozeniny, rozhodně nevěší svoji hereckou kariéru na hřebík a v roce 2020 by mělo mít premiéru hned několik snímků, ve kterých ztvárňuje menší či větší roli. Jedním z nich je i akční thriller Survive the Night s „originálním dějem“.

Lékař Rich (Chad Michael Murray) se bohužel ocitne v hledáčku zraněného střelce a jeho bratra. Tato nebezpečná dvojice drží jeho manželku, dceru a otce Franka (Bruce Willis) jako rukojmí, aby postřelenému zachránil život. Bruce Willis ovšem není obyčejný starý muž v důchodu a situace se brzy obrátí. Kdo tedy přežije noc? Dalších rolí se chopili Lydia Hull, Tyler Jon Olson, Shea Buckner, Jessica Abrams, Sara Lynn Herman, Ravare Elise Rupert, Natalie DiDonato či Charlie Alvarado. Necelé dva měsíce před americkou premiérou tvůrci zveřejnili první plakát. 
 
Plakát Survive the Night:

(Zdroj: impawards.com)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací