Na nové podcastové platformě Audionaut uslyšíme seriál Pohřešovaná či Terapii sdílením Ester Geislerové a Josefiny Bakošové

Audionaut nabízí původní český obsah.
 
 
Do kin a divadel sice nemůžeme, ale o to více rozkvétá nabídka kulturních zážitků sdílených pomocí internetu. Jedním z nováčků je i podcastová platforma Audionaut.cz zaměřující se na původní české projekty, která byla spuštěna dnes, tedy 8. dubna 2020.

„Filozofií Audionautu je přistupovat k podcastové tvorbě s péčí a autorskou ambicí, která má zprostředkovat silný zážitek z poslechu. Přicházíme s propracovanými formáty a spolupracujeme s výraznými tvůrci, kteří mají zkušenost s tvorbou pro rozhlas nebo s filmovým dokumentem,“ říká dramaturgyně Eva Pjajčíková.

Jako první se na Audionautu objevil osmidílný seriál Pohřešovaná režiséra Petra Hátleho. Nyní jsou zveřejněny dva díly, které budou doplňovány každou středu. Příběh seriálu zkoumá okolnosti jednoho z nejzáhadnějších případů novodobé kriminalistiky – dosud nevyřešeného zmizení čtrnáctileté Ivany Koškové na Liberecku.

Dále přibydou první díly Terapie sdílením Ester Geislerové a Josefiny Bakošové v režii Johany Ožvold. V podcastové vztahové terapii moderátorky Ester a Josefina zkoumají, jak naše vztahy formuje on-line komunikace. V každém díle se zaměřují na jeden konkrétní fenomén, jako je např. rozchod přes sms nebo body shaming (diskriminace tělesných odlišností) na internetu. Připravuje se i biografický podcast Goťák od hudebního publicisty Pavla Klusáka. 

(Foto: Audionaut, Terapie sdílením)

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací