Nekonečný seriál Ulice hlásí poprvé v historii pauzu. Vysílat se bude speciál Ulice v karanténě

Pandemie koronaviru zasáhla i Ulici.
 
 
Diváci televize Nova po celých patnáct let mohli pravidelně sledovat tzv. „nekonečný“ seriál Ulice. Z důvodu opatření kvůli pandemii koronaviru bylo natáčení přerušeno. Od 17. dubna 2020 tak bude pozastaveno denní vysílání. Diváci ale budou moci poznat své hrdiny z jiné stránky, a to díky speciálu Ulice v karanténě, který chce přinést především humor.

 „Ulice vždycky byla aktuální a její hrdinové prožívali to, co prožíváme my, naši přátelé, sousedé a známí. Současná situace nás ale donutila poprvé v patnáctileté historii vysílání Ulice zastavit. Nemůžeme divákům nabídnout seriál ve frekvenci a podobě, na jaký byli zvyklí, o Ulici je ale nechceme připravit, a tak vzniká Ulice v karanténě. Speciál, který ukáže, jak známé postavy Ulice prožívají tuhle podivnou dobu,“ vysvětluje důvod a podstatu projektu ředitelka programu TV Nova, Alex Ruzek.

Natáčení, které začíná dnes, budou provázet přísná hygienická opatření. V novém pořadu budeme moci vidět Adriana Jastrabana jako Bedřicha Lišku, Jiřího Štrébla ztvárňujícího Miloše Knoblocha, Hanku Holišovou v roli Veroniky Maléřové, jejího seriálového partnera Jiřího Hánu a další. „Těším se moc, vezmu si nějakou apartní roušku a budu doufat, že trochu odvede pozornost od toho, že je Veronika šedivá, protože měsíc neviděla svého kadeřníka. Je fajn, že aspoň na chvilku oživíme naše postavy a ulice té naší Ulice nebude úplně opuštěná,“ prozradila Hana Holišová. První díl Ulice v karanténě uvidíme 21. dubna 2020 večer.

(Foto: TV Nova)

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací