Filmové události #16/20: Chystá se osmidílný dokument o Mandalorianovi a z Anny a Elsy se konečně stanou oficiální Disney princezny

Některé snímky zas budou zdarma k vidění na YouTube.
 
 
Disney+ plánuje náležitě oslavit den Star Wars. Na druhé straně Anna a Elsa z Ledového království se konečně dočkají princeznovského titulu. Seriál Lovci duchů zase oslavil patnácté výročí svého vzniku a publikoval k tomu nové fotografie. První fotodokumentaci nabídl i chystaný film Dune. Kanál YouTube pak nabídne některé snímky zdarma. Je tu i pár trailerů, třeba ten k nové netflixovce Nebezpečné lži. Ukázku přineslo i drama Capone. A do třetice je tu i klip k rebootu pořadu Saved by the Bell. A na závěr pak bylo potvrzené, že Sam Raimi se ujme natáčení Doctora Strange.

#16/20

Každý správný fanoušek jistě ví, že 4. května je každoročně den Star Wars. A na ten letošní si jeho tvůrci připravili pro fanoušky sympatický dárek v podobě osmidílného dokumentárního seriálu o Mandalorianovi pojmenovaný Disney Gallery: Star Wars: The Mandalorian. Stejně jako původní pořad, i tento projekt bude odvysílán skrze Disney+. Příznivci Hvězdných válek se tak mají na co těšit, mimo jiné i na novou várku oblíbeného Baby Yody.

Streamovací kanál Disney+ pak také zanedlouho uvede pokračování Ledového království, které mělo premiéru loni v listopadu. Není však náhoda, že tak činí právě nyní, koreluje to totiž s uvedením hlavních hrdinek Anny a Elsy do síně slávy disneyovských princezen. Tradiční korunovace této sesterské dvojice proběhne virtuálně, kvůli hrozícímu koronaviru, a to koncem dubna.

(Foto: Ledové království 2, Walt Disney Animation Studios) 

Na druhé straně trochu jiné sourozenecké duo, Sam a Dean Winchester, se objevuje v seriálu Lovci duchů. A právě ten letos slaví patnácté výročí a vysílá svou finální řadu. Na počest toho se herci ze seriálu, ještě před vypuknutím pandemie, účastnili photoshootu, jehož výsledky byly v minulém týdnu konečně zveřejněny.

(Foto: Peggy Sirota for EW. zdroj: ew.com)

První fotografie pak nabídl film Duna, remake stejnojmenného sci-fi z 80. let. Snímky sdílel například i sám Hans Zimmer, který pro Dunu složil hudební doprovod. Můžeme si zde tak prohlédnout hvězdné obsazení složené z herců Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Zendaya, Oscar Isaac, Javier Bardem, Dave Bautista, Jason Momoa nebo Stellan Skarsgård.

(Foto: Warner Bros., zdroj: collider.com)

S novinkou zase přišel kanál YouTube. Ten údajně plánuje uvést některé snímky zdarma, aby tak usnadnil lidem dlouhé chvíle v karanténě. Mezi těmito filmy jsou například John Wick, Hunger Games nebo třeba La La Land.

Nebyl by to však týden bez trailerů a Netflixu, a právě toto spojení nabízí thriller Nebezpečné lži. Příběh o mladé opatrovatelce, které starý bohatý muž odkáže své sídlo a vtáhne jí tak do spletité sítě nedůvěry, podvodů a vražd, bude mít premiéru na Netflixu 30. dubna.

Ukázku dále nabídlo životopisné drama Capone. Slavného titulního gangstera zde ztvární Tom Hardy a po jeho boku se objeví třeba Linda Cardellini, Matt Dillon nebo Kyle MacLachlan. Biografie o Al Caponeovi by měla do kin vstoupit v květnu, pokud však, kvůli současné situaci, nebude posunuta.

A do třetice tu pak máme trailer k remaku populárního amerického seriálu ze školního prostředí, Saved by the Bell. Vrací se zde staré známé postavy téměř třicet let po uvedení původního pořadu. Světlo světa by pak tento reboot měl spatřit letos v červenci.

Na závěr pak něco ze světa Marvelu. Jak již bylo dříve oznámeno, chystá se pokračování příběhu o Doctoru Strangeovi nesoucí podtitul „in the Multiverse of Madness.“ V uplynulém týdnu však bylo konečně oficiálně oznámeno, že se režie ujme Sam Raimi. Ten se proslavil i díky svým prvním Spidermanovským filmům. Objevila se pak také zvěst, že by se v této marvelovce měla objevit Emily Blunt, zatím to však nebylo potvrzeno.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací