18. Mezinárodní festival outdoorových filmů se připravuje, ale počítá se i s „ořezanou“ formou

Přihlášeno je již přes 700 filmů.
 
 
I když zahájení 18. ročníku Mezinárodního festivalu outdoorových filmů je naplánováno až za půl roku, organizátoři neúnavně pracují již dnes. MFOF již zaznamenal více než 700 přihlášených snímků v kategoriích dobrodružný a extrémní sportovní film, horský a horolezecký film, dobrodružný vodní sportovní film a cestopisný film.

Aktuálně by měl festival proběhnout v původním plánovaném termínu, tedy od 9. října do 5. prosince 2020. Otázkou ale je, v jaké formě bude moci proběhnout. „Letošní festivalový ročník velmi pravděpodobně bude muset být „ořezaný“. Ale o filmové zážitky v něm, stejně jako v předchozích letech, určitě nebude nouze! Držte nám palce a buďte nám prosím, pokud to půjde, nápomocni,“ vzkazují organizátoři MFOF.

Outdoor films je aktivní nejen během festivalových týdnů, ale i během celého roku. V televizi můžete sledovat měsíčník Outdoor films s hosty, nový pořad Dobrodružství před kamerou či cyklus dokumentů V pohorách po horách.

(Foto: outdoorfilms.cz)

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací