Tom Holland se jako Nathan Drake ve filmu Uncharted představí o téměř tři měsíce dříve

Honba za pokladem dostala letní termín.
 
 
Většina filmových trháků, na jejichž vzniku se právě pracuje, se potýká s odsunutím premiéry na pozdější datum. Akční dobrodružství Uncharted režiséra Rubena Fleischera (Zombieland: Rána jistoty, Venom, Gangster Squad – Lovci mafie) zvolilo opačný směr, a to uvedení o téměř tři měsíce dříve. Tak zní alespoň aktuální scénář premiéry filmu s Tomem Hollandem v ústřední roli.

Děj filmu je prequelem k celosvětově známé herní sérii Uncharted. Tom Holland zde ztvárňuje mladého mazaného lovce pokladů Nathana Drakea. Jeho mentora Victora Sullivana hraje Mark Wahlberg. Dalších rolí by se měli chopit Antonio Banderas, Tati Gabrielle či Sophia Ali.

I když natáčení přerušila pandemie koronaviru, posunulo Sony datum premiéry z 8. října 2021 na 16. července 2021. Pokud toto datum zůstane konečné, budeme se tak moci na hon za vzácnými artefakty pustit o téměř čtvrt roku dříve, než bylo původně plánováno.

(Úvodní foto ze hry Uncharted)

 

 

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací