Mezinárodní festival outdoorových filmů podpoří činnost mobilního hospice zpřístupněním snímků on-line

„Hory, voda, adrenalin.“
 
 
Mezinárodní festival outdoorových filmů, který tento rok nabídne již 18. ročník plný cestování, přírodních krás a adrenalinu z pohodlí kina, se rozhodl přiložit ruku k dílu a pomoci v této nelehké době zpřístupněním snímků on-line zdarma. Výtěžek akce poputuje na podporu činnosti mobilního hospice Strom života z Nového Jičína. Celý projekt bude probíhat do konce června 2020. 

MFOF vybral ze svého bohatého archívu tři snímky, které po zaregistrování na stránkách festivalu, bude možné zhlédnout zdarma. Pokud vás filmová nabídka potěší a budete chtít udělat dobrý skutek, budete moci poslat libovolnou částku na uvedení číslo účtu mobilnímu hospici, jenž poskytuje služby nevyléčitelně nemocným lidem a jejich rodinám, které se rozhodnou pečovat o své blízké doma. Zdravotníci pomáhají zvládnout péči o jejich blízkého a také jejich zármutek.

Organizátoři Mezinárodního festivalu outdoorových filmů zvolili tři filmy různých žánrů, a to dokument Okno do nebe o československé expedici na nejvyšší vrchol světa – Mount Everest, film Zpátky ve výškách přibližující příběh profesionální české slacklinerky Anny Hanuš Kuchařové a snímek Canyoning Ticino od Petra Kubáta, jehož prostřednictvím se vydáme slaňovat vysoké vodopády, skákat do hlubokých tůní nebo si sjet divokou vodu.

(Úvodní foto: Petr Kubát, ING.CANYON)

 

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací