Anna Šulcová, Dominique Alagia a Kristal Shine zářily na premiéře filmu Cool Girl!

Slavnostní projekce snímku s influencerkami v hlavních rolích.

Foyer pražského multikina se ocitlo pod náporem fanoušků, protože se zde konala slavnostní premiéra filmu Cool Girl! s úspěšnými influencerkami v hlavních rolích. Jako klavíristka Anet, atletka Marta a tanečnice Tina se zde představí Anna Šulcová, Dominique Alagia a Kristal Shine.

Romantická komedie vznikla na motivy stejnojmenné knihy české spisovatelky Young Adult literatury Leny Valenové žijící v New Yorku. Ta je společně s debutujícím režisérem filmu Jeremym Tichým podepsána také pod scénářem. Poselství filmu se zaměřuje na to, aby si člověk uvědomil svou hodnotu a věřil především v sám sebe.

Slavnostní promítání uvedla herecká a tvůrčí delegace, ve které nechyběly Anna Šulcová, Dominique Alagia a Kristal Shine. Tuto ústřední trojici dam doplnili herec a producent Robert Cejnar, herečka a tiktokerka Lyubov Tupikova, režisér a scénárista Jeremy Tichý či spisovatelka Lena Valenová.

Jak to na slavnostní premiéře vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací