Pavel Trávníček, Michaela Badinková, Lenka Vacvalová a manželé Taťána a Ondřej Brzobohatí dnes v talkshow 7 pádů Honzy Dědka

Filmový princ zavzpomíná na mrazivé natáčení legendární pohádky Tři oříšky pro Popelku.
 
 
Dnes večer na televizních obrazovkách poběží nový díl talkshow 7 pádů Honzy Dědka, ve které energický moderátor přivítá hned pětici vzácných hostů. Pozvání tentokrát přijali herci Pavel Trávníček, Michaela Badinková, Lenka Vacvalová a manželé Taťána a Ondřej Brzobohatí.

Jeden z nejznámějších českých filmových princů Pavel Trávníček zavzpomíná na mrazivé natáčení legendární pohádky Tři oříšky pro Popelku, která neodmyslitelně patří ke každoročnímu vánočnímu programu. Slovenská herečka Michaela Badinková, kterou diváci znají z televizního seriálu Ordinace v růžové zahradě či snímku Jak básníci čekají na zázrak, se rozmluví o svém jménu. „Měli jsme boj v rodině o moje jméno. Někdo chtěl Kristýnu, někdo Michaelu. Nakonec zvítězila Kristýna, ale jmenovala jsem se tak jen pár dní, protože tehdy ve vesnici byla jiná Kristýna, která byla trošku cáklá, a tak mi jméno nechali přepsat. Stálo to tehdy asi padesát korun,“ prozradila herečka.

Do křesla pro hosty dále usednou manželé Taťána a Ondřej Brzobohatí milující společné chvíle doma či slovenská herečka a moderátorka Lenka Vacvalová, které nedělá problém zaběhnout čtyřsetkilometrovou trasu Bratislava – Košice.

(Foto: 7 pádů Honzy Dědka, FTV Prima)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací