Plakát a první trailer filmu Bábovky, který vznikl na motivy knihy Radky Třeštíkové, jsou na světě

Jana Plodková, Táňa Pauhofová, Lenka Vlasáková a Bára Poláková ztvárnily hlavní ženské postavy.
 
 
Do kin míří již druhý snímek autorské dvojice Radka Třeštíková a Rudolf Havlík. Tentokrát si pro diváky připravili romantickou dramatickou komedii Bábovky, která vznikla na základě stejnojmenného knižního bestselleru Radky Třeštíkové.

Cílem příběhu Bábovek je divákům přiblížit, že všichni jsme propojeni, a že některá setkání dokážou navždy změnit život. Dle tvůrců Bábovky mapují současné partnerské i rodinné vztahy, ukazují zábavné a trefné situace z každodenního života, které zná každý z nás. „Podařilo se nám natočit skvělý velký český film. Od začátku jsme věnovali pozornost každému detailu. Bábovky propojují příběhy žen, které se snaží udělat velká životní rozhodnutí a do jejich plánů zasáhne osud. Z jednotlivých malých příběhů se na konci stane jeden velký,“ přibližuje snímek režisér Havlík.

Ústředních mužských a ženských rolí se chopili hvězdní herci, jako jsou Jana Plodková, Táňa Pauhofová, Lenka Vlasáková, Bára Poláková, Ondřej Vetchý, Jiří Langmajer, Marek Taclík a Rostislav Novák. Více jak čtyři měsíce před premiérou (snímek vstupuje do českých kin 24. září 2020) nám tvůrci filmových Bábovek představují prostřednictvím prvního traileru a plakátu.

Plakát Bábovky:

(Foto: Bábovky, CinemArt)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací