Přípravy na Letní shakespearovské slavnosti 2020 jsou v plném proudu, spustí se i prodej vstupenek

Hrát se bude Zimní pohádka, Dobrý konec všechno spraví či oblíbené Veselé paničky windsorské.
 
 
Léto se blíží a s ním i Letní shakespearovské slavnosti, které tento rok odstartují v netradičním termínu, a to 21. července 2020 v Brně představením Zimní pohádka. Pražskou část symbolicky otevře komedie Dobrý konec všechno spraví o den později. Organizátoři navíc potvrdili datum zahájení předprodeje.

Vstupenky do Prahy, Brna i Ostravy se začnou prodávat ve středu 3. června 2020 v 10:00 hodin. A i když letos budou Letní shakespearovské slavnosti odlišné od předchozích ročníků, mají nabídnout pestrý program s důrazem na bezpečnost. „Letošní ročník bude jiný. Možná dobrodružnější, ale jistě hodně zábavný. Přestože bylo nutné program zkrátit, diváci o svá oblíbená představení nepřijdou. Vstupenky začneme prodávat do hledišť se sníženým počtem míst. A prodej budeme následně přizpůsobovat aktuální situaci. V případě, že bychom byli nuceni z důvodu vládních nařízení akci zastavit a nehrát, vstupné divákům vrátíme“ řekl umělecký ředitel Libor Gross.

(Foto: TK 2019)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací