Filmové události #21/20: HBO nabídne slavný Snyder Cut a chystá se prequel ze světa Mad Maxe

Co dalšího se událo tento týden ve světě filmu?
 
 
Prodloužená verze Ligy spravedlnosti existuje a diváci jí konečně uvidí. Ruby Rose zase odstoupila z role Batwoman. Bude také druhá řada netflixovského pořadu Umbrella Academy. Netflix pak nabídl trailer k seriálu o Jeffrey Epsteinovi. A ukázku připravil i k finální řadě svého pořadu Proč? 13x proto. S klipem přišlo i akční fantasy Old Guard: Nesmrtelní. Je tu i nový trailer ke snímku Tenet. Chystá se prequel k Mad Maxovi. Do pátého pokračování Vřískotu se pak vrátí jedna známá tvář.

#21/20

Fanoušci DC komiksů v uplynulém týdnu mohli zajásat, bylo totiž oznámeno, že tvůrci konečně vypustí tzv. Snyder Cut. Jde o delší a jinak zeditovanou verzi snímku Liga spravedlnosti z roku 2017 v podání režiséra Zacka Snydera, který musel původně od snímku odstoupit před jeho dotočením, kvůli náhlé smrti jeho dcery. Tato nová Liga spravedlnosti by měla být k vidění na streamovacím kanálu HBO Max někdy v příštím roce.

(Foto z filmu: Liga spravedlnosti, Warner Bros. Pictures) 

K DC patří i superhrdinka Batwoman. Tu ve stejnojmenném seriálu stanice CW ztvárňuje herečka Ruby Rosy, před pár dny však oznámila, že po skončení dosavadní sezóny z role odstupuje a odchází z pořadu. Koho tvůrci do role přeobsadí, zatím nebylo oznámeno.

Poněkud neobvyklý superhrdinský tým sourozenců se objevuje v netflixovském pořadu Umbrella Academy. Herci a tvůrci pak tento týden skrz youtubové video z karantény potvrdili, že druhá řada bude mít premiéru již letos 31. července.

Netflix pak také chystá seriál o kontroverzním finančníkovi a registrovaném sexuálním delikventovi Jeffrey Epsteinovi nazvaný Nechutně bohatý: Moc a zvrhlost Jeffreyho Epsteina. Ten se má mimo jiné zabývat i jeho záhadnou smrtí. Tvůrci nabídli první trailer k čtyřdílnému pořadu, který Netflix odvysílá již 27. května.

Dalším populárním seriálem Netflixu je Proč? 13x proto. I ten představil ukázku ke své čtvrt a finální řadě, která nabídne kýžené rozuzlení zamotaného příběhu o jedné sebevraždě. Ta bude celá k vidění od 4. června.

Do třetice tu máme i klip k akčnímu fantasy Old Guard: Nesmrtelní podle stejnojmenné komiksové předlohy. Film se zaměřuje na skupinku vojáků s nadpřirozenými silami.  V hlavní roli se zde objeví Charlize Theron a k vidění bude snímek již začátkem července.

Za čtvrté a poslední je tu pak druhý trailer k akčnímu dramatu Tenet. V nejnovějším snímku Christophera Nolana se objevují například Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Aaron Taylor-Johnson, Kenneth Branagh, Michael Caine nebo John David Washington. V kinech pak bude k vidění od 16. červenec.

Je tu i jedna hororová událost. Na příští rok se chystá páté pokračování mysteriózního hororu Vřískot. Nově bylo oznámeno, že se v něm vrátí i David Arquette, který se objevil i v předchozích čtyřech dílech. Další informace o filmu však zatím nejsou známy.

Jedna z posledních novinek se pak týká populárního fantasy Mad Max čili Šílený Max. V uplynulých dnech bylo totiž oznámeno, že se plánuje prequel z tohoto světa. Ten by se měl údajně zaměřovat na postavu Furiosy, kterou původně ztvárnila výše zmíněná Charlize Theron. Detaily však zatím nebyly odhaleny.

(Foto z filmu: Šílený Max: Zběsilá cesta, Warner Bros. Pictures) 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací