Kuchařská show MasterChef Česko bude přerušena letní pauzou

Amatérští kuchaři odloží na několik měsíců zástěry.
 
 
Po koronavirové pandemii, která přerušila vysílání některých pořadů a seriálů, přichází další pauza, ale tentokrát očekávaná. Blíží se totiž léto. Letní přestávka se týká nejen dlouhodobých seriálů TV Nova, ale i soutěžní show MasterChef Česko. Kuchaři této série se naposledy na televizních obrazovkách objeví 10. června 2020. Zástěry poté zase obléknou koncem léta.

Ale ani během prázdnin si amatérští kuchaři a porotci Radek Kašpárek, Jan Punčochář a Přemek Forejt neodpočinou. „Abychom fanoušky přes léto neochudili o oblíbenou show, připravili jsme pro ně speciální online obsah,“ prozradila programová ředitelka TV Nova Alex Ruzek. Na diváky tak čekají každý týden letní recepty, tipy a rady. Na programu budou i zahradní party, burger speciál, vegetariánské vaření nebo pohledy do života soutěžících a známých kuchařů.

(Foto: MasterChef Česko, TV Nova)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací