Bourák je v kinech, na slavnostní premiéře nechyběl Ivan Trojan ani filmové hudební uskupení Mad Nut&His Raisins

Je čas na rock´n roll.
 
 
Do českých kin se vrací život a od čtvrtka 11. června 2020 je v nich k vidění i nová černá komedie Ondřeje Trojana s Ivanem Trojanem s názvem Bourák. Na středeční slavnostní premiéře proto nechyběla bohatá herecká a tvůrčí delegace se slavnými sourozenci v čele.

Příběh filmu nás zavede do smyšleného filmového Šlukdorfu, kterému vládnou nonstop herny, kasina a šlapky. V tomto zapadlém městečku vyrůstá i osmnáctiletá Kamila (Veronika Marková), jenž je dcerou zastydlého puberťáka Bouráka (Ivan Trojan) a strhané mámy (Kristýna Boková). Podivuhodnou směsku obyvatel doplňuje mafián a majitel místního kasina Ruda (Jiří Macháček), jeho žena, majitelka nehtového studia Jiřina (Patra Nesvačilová), Bourákova bokovka Bublina (Alena Pajtinková), pasák Vladko (Milan Ondrík) a mnoho dalších. Nechybí ani kulturní vložka v podobě Bourákovy oblíbené kapely Mad Nut&His Raisins (Matěj Ruppert, Tereza Černochová, Tonya Graves, Žofie Dařbujánová).

Obsazení této komediální gangsterky je opravdu široké, není proto divu, že se ve foyer pražského kina sešla bujará a opravdu početná partička. Výše jmenované dále doplnil například autor scénáře Petr Jarchovský, choreograf Marek Zelinka a mnoho dalších. Je velká škoda, že na premiéře nebyla více vytěžena tematika filmu a Ivan Trojan nenasedl do Cadillacu a nepřijel do kina s rock´n rollem znějícím z repráků.

Jak to na premiéře snímku Bourák vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací