Prima slaví 27. narozeniny a jako dárek nadělí exkluzivní předpremiéry seriálu Slunečná

Fanoušci nepřijdou o svůj oblíbený seriál ani během prázdnin.
 
 
Televize Prima slaví narozeniny, v sobotu 20. června 2020 se na pomyslném dortu bude tyčit již sedmadvacet svíček. Televize Prima (dříve Premiéra TV) začala vysílat 20. června 1993 v Praze a ve středních Čechách a o rok později celostátně. Diváci si oblíbili celou řadu seriálů, jako jsou Přístav, Ohnivé kuře, Kapitán Exner, Modrý kód, Slunečná a mnoho dalších. Poslední jmenovaný titul je i hlavním narozeninovým dárkem.

Televizní stanice se totiž rozhodla, že ani během prázdnin nezůstanou fanoušci Slunečné bez nových dílů. „Byli bychom rádi, kdyby si s námi diváci užili slunečné léto, proto jsme se rozhodli pro netradiční krok a poprvé v naší 27leté historii bude online premiéra o více než dva měsíce předcházet televiznímu vysílání. Seriál Slunečná se stal doslova fenoménem, proto věřím, že fanoušky touto možností potěšíme,“ uvedl Marek Singer, generální ředitel skupiny Prima. Pohádka o Jankovi (Marek Lambora) a Týně (Eva Burešová) tak bude pokračovat i v létě. První předpremiérová epizoda s pořadovým číslem 36 bude v on-line Videopůjčovně k dispozici od 23. června 2020.

(Úvodní foto: Slunečná, FTV Prima)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací