3Bobule: Kryštof Hádek o natáčení a pracovních plánech na léto

„Nazval bych to odpočinkovým žánrem.“
 
 
Kryštof Hádek se po dvanácti letech vrací jako Honza, kterého jsme poprvé potkali jako městského floutka a podvodníčka. Po jednom nepovedeném kšeftu se Honza ukrývá u dědy na Moravě, kde se zamiluje nejen do vína a tamního kraje, ale i do Kláry (Tereza Ramba). Ve filmu 3Bobule jsou z Honzy a Kláry manžele, mají dvě děti a další je na cestě, a k tomu všemu musí řešit manželskou krizi, vinobraní a příjezd Honzova kumpána Jirky (Lukáš Langmajer).

Série Bobulí zaujala diváky malebnými exteriéry, vínem, poetičností a milými postavami. „Nazval bych to odpočinkovým žánrem,“ uvedl na premiéře snímku Kryštof Hádek a dodal, že Bobule nejsou prvoplánovou komedií, ale mají emoční a poetický přesah, který není zatížený dramatickým sdělením.

Minulé léto měl Kryštof Hádek pracovní, protože ho strávil na vinicích natáčením třetích Bobulí, letos se ale na žádné natáčení nechystá. Odpočinek ho ale nečeká, protože aktuálně zkouší divadelní hru Revizor v režii Evy Holubové. Celý rozhovor naleznete na našem YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací