Filmové události #26/20: Michael Keaton se vrací jako Batman a Margot Robbie chystá nové Piráty z Karibiku

S novinkami přišel i Netflix.
 
 
Opustil nás legendární režisér Joel Schumacher. Michael Keaton se potenciálně vrátí jako Batman. Filmová Harley Quinn má zase plány s Piráty z Karibiku. Netflix pak oznámil šestou řadu Lucifera. A jsou tu i první fotografie ke snímku o Sherlockově mladší sestře. Je tu i třetí trailer k sequelu Kingsmana. V ukázce se pak představil i Hamilton.

#26/20

Hned na úvod je tu jedna smutná zpráva. Na začátku uplynulého týdne nás opustil režisér Joel Schumacher, který podlehl dlouhodobé bitvě s rakovinou. Mezi jeho nejznámější díla patří Ztracení chlapci, Hráči se smrtí, Volný pád nebo batmanovské snímky vzniklé ve spolupráci s Timem Burtonem, Batman navždy a Batman a Robin.

A právě jedním z představitelů Batmana byl i Michael Keaton. Ten se v této roli objevil ve snímcích Batman a Batman se vrací, byl také jedním z prvních, kdo se této slavné role chopil a je jedním z fanouškovských oblíbenců. Není tedy divu, že zpráva z uplynulého týdne o tom, že by se měl do této úlohy vrátit vyvolala velké ohlasy. Keaton by měl údajně nasadit háv netopýřího muže v nadcházejícím snímku o Flashovi. Objevila se tu totiž možnost, že by Flash (v podání Ezry Millera) cestoval paralelními světy a setkal by se s i Keatonovým Batmanem. Zatím není potvrzené, že se tak skutečně stane, ale samotný herec i tvůrci se zdají být pro.

Jednou z nejpopulárnějších postav ze světa DC je i Harley Quinn, jejíž rolí se proslavila Margot Robbie. Tato rodilá Australanka má však jiné plány, takové pirátské. Robbie totiž oznámila, že společně se scenáristkou filmu Birds of Prey, Christinou Hodson chystají dámskou verzi Pirátů z Karibiku s novými postavami.

Nebyl by to však týden bez Netflixu. Ten oznámil, že chystá šestou řadu Lucifera. Kdy má vyjít, však zatím nepotvrdili. Tvůrci tuto radostnou zprávu oznámili prostřednictvím postu na twitteru.

Netflix pak také nabídnul první fotografie k chystanému snímku Enola Holmes. Ten se má zaměřovat na titulní mladší sestru slavného detektiva Sherlocka Holmese. Svou inspiraci čerpá ze stejnojmenné knihy autorky Nancy Springer, a nejedná se tak o kanón v rámci Sherlockova světa. Hlavní hrdinku zde ztvární Millie Bobby Brown, Sherlocka pak Henry Cavill, jejich bratra Mycrofta Sam Clafflin a jejich matku Helena Bonham Carter. Film by měl mít premiéru na Netflixu letos v září.

(Foto: Enola Holmes, Netflix)

Samozřejmě tu pak jsou i trailery. Jedním z nich je i již třetí ukázka k akční dobrodružné komedii Kingsman: První mise. Jedná se o prequel k úspěšným Kingsman: Tajná služba a Kingsman: Zlatý kruh. Zde se představují počátky titulní tajné agentury a jejích špióny. Objevit se zde má hvězdné obsazení ve složení herců  Gemma Arterton, Matthew Goode, Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes, Tom Hollander, Djimon Hounsou, Harris Dickinson, Stanley Tucci, Rhys Ifans, Daniel Brühl nebo Charles Dance. Na velká plátna se pak chystá 17. září.

Na závěr je tu pak ještě jeden trailer. Ten se týká Hamiltona. Tvůrci ve spolupráci s Disneym jej vypustili, aby potvrdili uvedení tohoto muzikálu na streamovací platformu Disney +. Zde má být 3. července uveden záznam tohoto cenami ověnčeného broadwayského představení z pera Lin-Manuela Mirandy.  

(Úvodní foto: Enola Holmes, Netflix a Kingsman: První mise, Twentieth Century Fox Film Corporation)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací