Vica Kereke si obuje taneční boty v roli taneční pedagožky Terezy ve filmu Láska na špičkách

První klapka padla na Šumavě.
 
 
Oblíbená slovenská herečka Vica Kerekes, která má na svém kontě i nominaci na Českého lva za svůj výkon v dramatu 7 dní hříchů, se promění v taneční pedagožku. Před pár dny se na Šumavě začala natáčet romantická komedie Petra Zahrádky a scénáristky Adély Kroupové Láska na špičkách.

Příběh filmu nás seznámí s taneční pedagožkou Terezou (Vica Kerekes), která v malém českém městě vede baletní kroužek a zároveň rekonstruuje staré stavení zděděného mlýna. Její největší vášní je ovšem tanec, jehož krásy se snaží předat i malým dětem a připravit je na soutěž souborů v Praze. Osud Tereze ovšem hází pod nohy jeden klacek za druhým. Na scéně se ale objeví pohledný velitel dobrovolných hasičů a dávné Tereziny kamarádky z taneční akademie.

Kromě Kerekes ve filmu dále uvidíme Leoše Nohu, Jakuba Koháka, Lindu Rybovou, Janu Strykovou, Janu Paulovou, Roberta Mikluše nebo Tomáše Jeřábka. Premiéra Lásky na špičkách je naplánovaná na květen 2021.

(Foto: Láska na špičkách, Bohemia Motion Picture)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací