Sabina Laurinová se na podzim vrátí jako Mery v novém seriálu Sestřičky Modrý kód

Seriál odhalí více rodinná zázemí postav.
 
 
S příchodem podzimu nás čeká jak záplava barev v přírodě, tak i návrat oblíbených seriálů. Televize Prima si pro své diváky připravila malé překvapení, a to spin-off k seriálu Modrý kód. Nový pořad ponese název Sestřičky Modrý kód a vrátí se nejen populární postavy v čele s vrchní sestrou Mery (Sabina Laurinová), ale představí se i celá řada nováčků. Nově se v seriálu objeví Meryina kamarádka Míša (Adéla Gondíková), mladá a půvabná sestřička Katka (Natálie Halouzková) a zdravotní bratr Lukáš (Honza Nedbal).

Na tiskové konferenci, kde byl seriál představen, jsme si o Sestřičkách MD popovídali se Sabinou Laurinovou. „Mery je jednou z jakoby čtyř hlavních postav, o kterých příběhy budou. Mery, když už konečně ve svém životě našla nějaký klid a takovou rovnováhu, tak do jejího života spadne rozbuška v podání návratu bývalého přítele a začíná příběh,“ prozradila herečka.

Zeptali jsme se i na to, jestli budou Sestřičky MD v něčem rozdílné od klasického Modrého kódu. Jestli budou mít jiný rytmus. „Rytmus možná bude trošičku jiný v tom, že se rozvolní právě v těch osobních rovinách, v domácnostech u určitých osob, ale samozřejmě na tom urgentu ta akčnost stále je,“ odpověděla Laurinová a dodala, že je ráda, že se seriál věnuje sestřičkám, ženám, které se musí maximálně věnovat své práci, ale vedle toho mají svoje rodiny a jsou mámy na plný úvazek. Celý rozhovor najdete na našem YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací