Juniorfest 2020 proběhne nejen klasicky v kinech, ale nově i v on-line podobě

Doba se mění a s ním i filmové festivaly.
 
 
Několik posledních měsíců přeje všemu, co je on-line. Nakupování na internetu z pohodlí domova, streamování koncertů na sociálních sítích, podcasty, sledování filmů on-line a mnoho dalšího. Nezměrné možnosti internetu se letos rozhodl využít i Mezinárodní filmový festival pro děti a mladé publikum Juniorfest.

Letošní ročník Juniorfestu sice proběhne v klasické podobě, a to v kinosálech pěti městech Plzeňského kraje od 6. do 12. listopadu 2020, ale i v nové podobě. „Již delší dobu jsme uvažovali nad rozšířením našeho působení i do virtuálního světa. Letošní události víc, než kdy jindy zvýhodňují on-line prostor, a tak společně s platformou DaFilms přicházíme s duální verzí festivalu,“ uvedl výkonný ředitel Michal Šašek.

On-line Juniorfest poběží na různých typech zařízení od 13. do 22. listopadu 2020 a nabídne vlastní programovou dramaturgii. Tudíž i návštěvníci klasického festivalu se mohou těšit na nové audio-vizuální zážitky. On-line verze přinese vítězné snímky z uplynulých let nebo výběr toho nejlepšího z nizozemské kinematografie. Zhlédnout budeme moci i loňské festivalové hity, jako je norský Psychobitch či belgicko-nizozemský Binti. Nabídku okoření i lektorské úvody či edukační materiály.

(Foto: Juniorfest)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací