Začátek natáčení seriálu Sestřičky Modrý kód byl oslazen tematickým dortem

První díl se na televizních obrazovkách objeví poslední srpnovou sobotu.
 
 
O tom, že Modrý kód prošel proměnou a s podzimem na diváky čeká nový seriál s názvem Sestřičky Modrý kód, jsme si již popovídali se Sabinou Laurinovou, která se vrací jako vrchní sestra Mery. Herci se ale na plac poprvé vydali již začátkem července, aby znovu nebo poprvé oblékli (nejen) zdravotnické uniformy.

„Rozhodli jsme se oživit jeden z našich nejúspěšnějších seriálů a z žánru medical drama jej posunout do vztahové roviny. Zachováváme prostředí nemocnice a oddělení urgentního příjmu, které samo o sobě nabízí prostor pro nevšední události, ale nabídneme divákům poznat lépe postavy, které si oblíbili, a nové tváře, které věříme, že si oblíbí záhy. Pro tento projekt se nám totiž podařilo získat skvělé herce zvučných jmen i nové mladé talenty,“ prozradila Lenka Hornová

Příběh seriálu se opět odehrává v prostředí Nemocnice Rubava, kde i nadále pracují Sabina Laurinová (vrchní sestra Mery), Saša Rašilov (MUDr. Tomášek), Jiří Štěpnička (primář Bojan), David Gránský (Maty), Ondřej Rychlý (Prokop), Igor Chmela (MUDr. Žák), Patricie Pagáčová (Laura) a další.

Již sehranou sestavu doplní například Adéla Gondíková (Míša), Natálie Halouzková (Katka), Jan Nedbal (Lukáš), Daniela Kolářová (Naďa), Dana Syslová (Jarka), Petr Vaněk (Martin), Martin Preiss (Radek), Daniela Šinkorová (Ivana), Amélie Pokorná (Andy), Klára Cibulková (Zuzana), Mirek Šimůnek (Radim), Michaela Tomešová (Barča).

První klapka se odehrála ve velkém stylu. Nejenže se jednalo o velké shledání i seznamování, ale nakrojil se i několikapatrový dort se stetoskopem, grafem srdečního tepu a filmařskou klapkou.

(Foto: Sestřička Modrý kód, FTV Prima)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací