Denisa Nesvačilová okoření seriál Slunečná novou postavou Karolínou z Irska

Zamíchá Karolína tamními vztahy?
 
 
Seriál Slunečná se na televizní obrazovky po letní pauze vrátí již 25. srpna 2020. Těšit se můžeme nejen na staré známé hrdiny, ale i celou řadu nových postav. Mezi nováčky patří i Karolína, která se na statek vrací po pobytu v Irsku. Tvář a charisma této krásce propůjčila herečka Denisa Nesvačilová.

Moje postava se jmenuje Karolína. Je to původně holka z děcáku a když ten dětský domov opouštěla, tak našla útočiště na statku Popelkových. Odtud pak ale odjela studovat do zahraničí a tam teď pracuje jako zdravotní sestra. V Irsku. Po letech se vrací zpátky na návštěvu a trochu zamíchá osudy mužů,“ popsala svoji postavu s tajemným úsměvem Nesvačilová.

Denisa dále prozradila, že má za sebou několik natáčecích bloků, takže již naskočila do vlaku. Herečka navíc dodala, že doufá, že její Karolína diváky seriálu moc nepobouří, protože je to hodná holka, která je zvyklá se životem nějak protloukat. Celý rozhovor najdete na našem YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací