Filmové události #32/20: Hraná Mulan se místo do kin chystá na Disney + a konkurenční Netflix představil řadu nových projektů

Týden plný streamingu a ukázek.
 
 
Live-action verze Mulan bude k dostání na Disney +, ale nebude to tak jednoduché. Sequel ke Captain Marvel má zase svoji režisérku. A Marvelovka Shang-Chi zase nabídla první fotografie z obnoveného natáčení. Ukázky poskytla i chystaná netflixovka The Devil All the Time. Netflix také nabídl trailer ke snímku I’m Thinking Of Ending Things. Do třetice pak Netflix představil i první klip k seriálu o sestře Ratchedové. V prvním traileru se pak představil nový pořad stanice HBO Max a režiséra Ridleyho Scotta. Je tu i druhá řada sci-fi The Boys. Seriál Lovci duchů pak začal opět natáčet zbytek své finální řady. A tvůrci Johna Wicka oznámili, že bude čtvrtý i pátý díl.

#32/10

Disneyovská princezna Mulan se měla letos dočkat svého velkého live-action remaku, avšak pandemie tvůrcům trochu zkřížila plány. Po několika přesunech a různých datech premiér, se proto rozhodli, že snímek uvedou 4. září na streamovacím servisu Disney+ v rámci PVOD čili Premium Video On Demand, což znamená, že si za něj budou zájemci muset zaplatit. U nás a v jiných zemích by pak měla Mulan v stejný den vstoupit do kin.

Další disneyovskou proprietou je pak Marvel. A jejich plánovaný film, sequel ke Captain Marvel, má konečně svou režisérku. Stala se jí Nia DaCosta mezi jejíž díla patří například očekávaný horor Candyman. Detaily k samotnému snímku pak zatím nejsou známy.

Další chystanou marvelovkou je pak Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, první superhrdinský film odehrávající se převážně v Asii. Protagonistou je titulní Shgang-Chi, hrdina čínského původu, jehož na plátně ztvární Simu Liu. Vedle něj se tu pak mají objevit Awkwafina či Michelle Yeoh. Tvůrci pak nabídli první ukázku z natáčení filmu v Číně.

S prvními fotografiemi pak přišel thriller The Devil All the Time inspirovaný stejnojmenným románem. Představil se zde například Tom Holland, Robert Pattinson, Bill Skarsgård, Sebastian Stan, Haley Bennett, Riley Keough, Jason Clarke či Mia Wasikowska. Snímek pak má vstoupit na Netflix 16. září.

(Foto: The Devil All the Time, Glen Wilson/Netflix, zdroj ew.com)

Netflix pak také nabídl trailer k psychologickému hororu I’m Thinking Of Ending Things.  Ten se zabývá Cindy, kterou její přítel pozve na rodinnou farmu. Zde jsou pak díky sněhové bouři uvězněni i s jeho rodinou a Cindy začíná pomalu pochybovat o všem, co si doposud myslela, že ví o svém příteli. Snímek by pak měl debutovat 4. září.

Do třetice pak také Netflix představil svůj seriál Ratchedová v prvním klipu. Pořad se má zabývat nechvalně známou nemocniční sestrou z Přeletu nad kukaččím hnízdem. Diváci se pak dočkají všech epizod již v polovině září.

Konkurenční kanál HBO Max pak také neotálel a přinesl ukázku ke svému pořadu Raised by Wolves. Ten se točí kolem dvou androidů, kteří musí vychovávat lidské děti na tajemné nové planetě poté, co je planeta Země zničena. Seriál vznikl pod taktovkou slavného režiséra Ridleyho Scotta (Thelma a Louise, Černý jestřáb sestřelen, Gladiátor, Marťan) a premiéru má plánovanou na září.

Aby toho nebylo málo, tak s novinkou přišel i další streamovací servis, Amazon Prime Video. Ten v traileru představil druhou řadu svého úspěšného netradičního superhrdinského seriálu The Boys.

Pořad Lovci duchů pak začal znovu natáčet. Poté, co byla produkce patnácté a finální řady v polovině přerušena kvůli pandemii covidu-19, se herci tento týden vrátili na plac, aby dotočili zbylé epizody. Fanoušci tak mohou doufat v brzké ukončení populárního seriálu, který běžel již patnáct let.

Na závěr pak něco z filmového světa. Tvůrci oblíbené akční filmové série John Wick totiž potvrdili, že bude nejen čtvrtý, ale i pátý díl. Oba snímky by se pak údajně měly točit naráz.

(Foto: John Wick, Summit Entertainment) 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací