Robert Pattinson, Tom Holland a Bill Skarsgård v husí kůži nahánějícím traileru The Devil All the Time

Kolem mladičkého Spider-Mana se shlukují podivíni.
 
 
Kniha Ďáběl (v orig. The Devil All the Time) amerického spisovatele Donalda Raya Pollocka se dočkala své filmové podoby. Režie se ujal Antonio Campos (Po škole, Kup teď!), jenž je podepsaný i pod scénářem. Ve stejnojmenném dramatickém krimi thrilleru se představí celá řada známých a talentovaných herců, jako jsou Robert Pattinson, Tom Holland, Bill Skarsgård, Sebastian Stan, Haley Bennett, Riley Keough, Jason Clarke, Mia Wasikowska, Harry Melling a další.

Děj mrazivého příběhu se točí kolem mladíka Arvina Russella, kterého hraje Tom Holland (aktuální představitel Spider-Mana). V městečku Knockemstiff a jeho okolí se to hemží prapodivnými postavami. Máme to bezbožného kazatele (Robert Pattinson), zvrácený pár (Jason Clarke, Riley Keough), křivého šerifa (Sebastian Stan) a mnoho dalších. Zlé síly stále více ohrožují Arvina, který se nevzdá bez boje.

Film bude k vidění od 16. září 2020 na Netflixu. Jak bude atmosféra The Devil All the Time vypadat naznačuje oficiální trailer.

(Foto: Netflix)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací