Slavnostní premiéra animáku Mlsné medvědí příběhy se odehraje na 60. Zlín Film Festivalu

Hlasy medvědům propůjčili David Novotný a Lukáš Příkazký.
 
 
Pamatujete si loňské podzimní pásmo Hurá na pohádky? Nový povídkový film Mlsné medvědí příběhy na tyto krátké povídky navazuje. Holky a kluci se mohou těšit na medvědy Nedvěda a Mišku, kteří mají stále hlad. Film se skládá z několika epizod, a to Ahoj medvěde, Na lanýže! Medvědí přenice, Kouzlo Vánoc, Podvodníci a Medvědí sraz, ve kterých dva roztomilí huňáči sbírají houby, vaří nejrůznější dobroty či slaví Vánoce v létě. Snímek vznikl volně na motivy knížek Zbyňka Černíka Malá medvědí knížka a Taková medvědí rodinka. 

(Foto: Mlsné medvědí příběhy, Bionaut)

Mlsní medvědí příběhy se divákům poprvé představí na 60. Zlín Film Festivalu v rámci slavnostní předpremiéry, kterou 6. září osobně uvedou režisérky Kateřina Karhánková a Alexandra Májová a producentka Bára Příkaská spolu s herci Davidem Novotným a Lukášem Příkazkým, jež propůjčili hlasy medvědům. Oficiální kinopremiéra je naplánovaná na 10. září 2020.

Kinem ale cesta za dětskými diváky nekončí. V příštím roce uvede Česká televize Mlsné medvědí příběhy jako šestadvacetidílný večerníček. Kromě Novotného a Příkazkého namluvili animované postavičky Jan Vondráček nebo Pavla Tomicová, hudbu k filmu složil Prokop Holoubek z kapely Midi Lidi.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací