Christopher Lambert, Julian Glover a Jason Aaron jsou první potvrzení hosté Comic-Con Prague 2021

Druhý ročník proběhne od 12. do 14. února 2021.
 
 
Festival Comic-Con Prague se vrátí do našeho hlavního města. Již druhý ročník proběhne od 12. do 14. února v pražském O₂ universu a opět uspokojí především fanoušky sci-fi, fantasy a hororu. A přípravy jsou již v plném proudu.

Organizátoři totiž oznámili první jména potvrzených hostů, jsou to herci Christopher Lambert a Julian Glover, z komiksových tvůrců pak Jason Aaron. „Na druhý ročník se moc těšíme, přípravy jsme zahájili bezprostředně po skončení prvního ročníku. Již nyní máme potvrzenou účast řady hollywoodských hvězd a s dalšími jednáme. Prozradit mohu například návštěvu herce Christophera Lamberta, kterého fanoušci znají především díky rolím Connora MacLeoda ve filmové sérii Highlander a lorda Rydena ve filmu Mortal Kombat. Dále přivezeme herce Juliana Glovera, kterého proslavily role ve Star Wars: Impérium útočí, ve filmu Indiana Jones a poslední křížová výprava nebo v seriálu Hra o trůny,“ prozrazuje Václav Pravda, programový ředitel festivalu. Již zmíněný Jason Aaron, je známý komiksový tvůrce, který proslul spoluprací s DC a Marvelem a v současnosti se věnuje restartu komiksové série Star Wars.

Předprodej vstupenek odstartuje již 9. 9. 2020.

(Úvodní foto: Christopher Lambert, Julian Glover a Jason Aaron, Comic-Con Prague)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací