Lucie Borhyová si zahraje v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 sama sebe

Děj seriálu okoření natáčení reality show.
 
 
Již ve čtvrtek večer budou moci fanoušci seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 sledovat nejen osudy oblíbených či nenáviděných postav, ale i jednoho nováčka, a to moderátorku Lucii Borhyovou hrající Lucii Borhyovou.

Pravidelný divák pořadu si bezesporu pamatuje na rozehranou zápletku, kdy Bobo Švarc (Martin Zounar) obdržel v rámci sázky s bratrem (Pavel Nečas) nabídku na účinkování v reality show Rodinná výměna. Kvůli hrozící pokutě se Bobo natáčení pořadu zúčastní, to ale netuší, kdo zaklepe na dveře jeho bytu. Není to nikdo jiný než známá moderátorka Lucie Borhyová, která jako „náhradní“ manželka zastoupí na několik dnů Heluš (Martina Randová).

Borhyová byla z natáčení nadšená. „Na natáčení jsem se moc těšila a pak si ho i užila. Role není úplně krátká, epizodní, takže jsem se musela i celkem připravovat,“ prozradila moderátorka a dodala: „Hrát sebe samu je jednodušší v tom, že se nemusíte do nikoho převtělovat a na roli se nějak dlouze připravovat. Jen moc nepředvedete, co ve vás herecky skutečně je. I tak jsem se snažila být trochu jiná, než mě diváci znají.“ Jejího seriálového partnera ztvární známý a populární zpěvák. O koho se jedná produkce zatím tají.

(Foto: Ordinace v růžové zahradě 2, TV Nova)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací