Sacha Baron Cohen se vrací jako Borat ve filmu s názvem dlouhým jak týden před výplatou

Chcete zatočit s koronavirem? Vezměte si pánvičku.
 
 
Pamatujete si na Borata Sagdijeva, který byl vyslán do USA, aby zde natočil dokument o této „zemi neomezených možností“? Od uvedení komedie Borat: Nakoukání do amerycké kultůry na obědnávku slavnoj kazašskoj národu uběhlo 14 let a Sacha Baron Cohen se vrací jako Borat ve filmu s názvem, který bezesporu nenávidí všichni kinaři a distributoři, protože se nevejde do žádné předem připravené kolonky. Jeho originální název totiž zní Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan.

Borat (Sacha Baron Cohen) se vrací do USA i se svou dcerou. Borat má ale tentokrát menší problém. Američané si ho pamatují, proto musí navštívit půjčovnu kostýmů, aby se maskoval. Trailer k filmu ukazuje i další problémy, které bude muset muž, který proslavil originální zelené pánské plavky, vyřešit, a to například nákup plesových šatů, „potrat“ či boj s koronavirem za pomoci pánvičky.

Film vstupuje 23. října 2020 na Amazon Prime Video.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací