Zdeněk Pohlreich se vrací v novém pořadu Šéfem za pár minut

Vařit bude s Ivetou Fabešovou.
 
 
Vařte jako šéf!, Už dost, šéfe!, Rozpal to, šéfe!, Ano, šéfe!, Superšéf 24 hodin do pekla a zpět a další pořady jsou neodmyslitelně spojeny s českým séfkuřem a gastronomem Zdeňkem Pohlreichem. Ten se nyní vrací na televizní obrazovky v novém projektu s názvem Šéfem za pár minut.

Tentokrát Pohlreich nebude vařit sám, ale s cukrářkou Ivetou Fabešovou, která se specializuje na výrobu dortů, dezertů a zákusků. Společně tak nabídnou recept na oslnivou kuchyni v každé rodině. „Člověk by nikdy neměl rezignovat na to, co jí, protože i z jednoduchých surovin se dá vařit skromně, chytře a skvěle,“ přibližuje náplň pořadu šéfkuchař. Pořad je tak určen nejen milovníkům vysoké gastronomie, ale i těm, kteří vaří denně a musí nasytit celou rodinu.

V prvním díle, který má premiéru 29. října, se pozornost zaměří na kuře a jeho zpracování do posledního detailu. Chybět nebude sladká tečka v podobě vláčné čokoládové bábovky jako od babičky.

(Foto: Šéfem za pár minut, FTV Prima)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací